12509264-R94nK

Våra yogaklasser

Namayoga i Kalmar erbjuder klasser och pass för alla, från nybörjare till mer erfarna yogautövare. Vi har även workshops med olika teman och fokus. Alla kan yoga!

Mjuk Yoga och Meditation

En mjuk yogaklass som bygger på Hathayogans positioner. Asanas, andning och linjering kopplas samman för att skapa balans och välmående i kropp och själ. Klassen avslutas med andingsövning och meditation.
Nivå 1-2 Intensitet 2

Morning Glow

Lugn morgonklass med pranayama och meditation. Passar bra för nybörjare!
Nivå 1-2 Intensitet 1-2

Vinyasa Flow

En mjuk och flödande yogaklass där andetag och asanas går hand i hand. Klasserna har olika teman.
Nivå 2-3 Intensitet 2-3

Dynamisk Yoga

Dynamisk Yoga är en form av yoga med fokus på biomekanik - hälsosam rörelseteknik. I systematiskt komponerade yogaserier får du en tuff och rolig yogaträning som ger näring och inspiration till själen. För dig som vill yoga i ett högre tempo med mer utmanande serier och asanas. Rörelsesekvenserna varierar från gång till gång beroende på vilket fokus vi har för klassen.
Nivå 2-3 Intensitet 2-3

Restorative Yoga

Restorative yoga är en stressreducerande och återuppbyggande form av yoga där essensen är djup avslappning. Restorative Yoga är stillhet, kravlöst varande och vila. Vi använder kuddar och filtar för att skapa en skön ställning i varje position. Restorative Yoga kräver eller förväntar sig inget av dig. Du får vara precis som du är.
Nivå 1 Intensitet 0

Yinyoga Och Yinyoga med gongavslappning

Yinyoga är en lugn och meditativ yogaform där fokus ligger på kroppens yindelar som bindvävnad, leder och ligament. Det är framförallt områdena kring höften, låren, bäckenbenet och nedre delen av ryggraden som man jobbar med. Man håller varje position mellan tre till fem minuter, med musklerna avslappnade och med medveten andning för att fokusera kropp och sinne på vad som händer. Yinyoga med gongavslappning är också en lugn meditativ klass som avslutas med en gongavslappning.
Nivå 1 Intensitet 1

Samayoga

Samayoga  är en mjuk form av hathayoga, intuitivt guidad med värme och omtanke, som passar de flesta kroppar. Klasserna har sin bas i att flöda genom fysiska yogapositioner kopplat till andning samt ibland kortare meditationer och mantran. Samayoga kan bjuda på  en möjlighet att landa in i nuet med acceptans för livet och dig själv här och nu.
Nivå 1-2 Intensitet 2

Yinyang Yoga

Yinyang yoga är en mix av yinyoga och mer dynamisk yoga, yang. Vi landar in och börjar i yin för att komma in och avsluta i yang. En lugn klass med viss intensitet i yangpositionerna.
Nivå 1 Intensitet 2