12509264-R94nK

Våra yogaklasser

Namayoga i Kalmar erbjuder klasser och pass för alla, från nybörjare till mer erfarna yogautövare. Vi har även workshops med olika teman och fokus. Håll utkik på hemsidan för workshops eller skriv upp dig för våra nyhetsbrev!

 

Mjuk Yoga och Meditation

En mjuk yogaklass som bygger på Hathayogans positioner. Asanas, andning och linjering kopplas samman för att skapa balans och välmående i kropp och själ. Klassen avslutas med andingsövning och meditation.
Nivå 1

Restorative Yoga

Restorative yoga är en stressreducerande och återuppbyggande form av yoga där essensen är djup avslappning. Restorative Yoga är stillhet, kravlöst varande och vila. Vi använder kuddar och filtar för att skapa en skön ställning i varje position. Restorative Yoga kräver eller förväntar sig inget av dig. Du får vara precis som du är.
Nivå 1

YOGA NIDRA

Yoga Nidra är en guidad meditation som utförs liggandes i savasana. Nidra betyder sömn på sanskrit och under klassen tas vi in i ett tillstånd mellan vakenhet och sömn där kroppen går in i en djup form av avslappning.
Nivå 1

Vinyasa Flow

En mjuk och flödande yogaklass där andetag och asanas går hand i hand. Klasserna har olika teman.
Nivå 2-3

Hathayoga

Klasserna inspireras av traditionell indisk yoga med fokus på närvaro och kroppsmedvetenhet. Vi övar styrka, balans och flexibilitet för både kropp och sinne samt tekniker för medveten andning och avslappning.
Nivå 2

Yinyoga

Yinyoga är en lugn och meditativ yogaform där fokus ligger på kroppens yindelar som bindvävnad, leder och ligament. Det är framförallt områdena kring höften, låren, bäckenbenet och nedre delen av ryggraden som man jobbar med. Man håller varje position mellan tre till fem minuter, med musklerna avslappnade och med medveten andning för att fokusera kropp och sinne på vad som händer.
Nivå 1

Dynamisk Yoga

Dynamisk Yoga är en form av yoga med fokus på biomekanik - hälsosam rörelseteknik. I systematiskt komponerade yogaserier får du en tuff och rolig yogaträning som ger näring och inspiration till själen. För dig som vill yoga i ett högre tempo med mer utmanande serier och asanas. Rörelsesekvenserna varierar från gång till gång beroende på vilket fokus vi har för klassen.
Nivå 2-3

Globalyoga

Globalyoga är en utvecklande personlig yogaform där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner. Globalyoga blandar tekniker från öst och väst. Med dessa tekniker byggs en klass med precision och flöde.
Nivå 2