12509264-R94nK

Yoga

Vår dröm är att så många som möjligt får tillfälle att upptäcka yogans hälsofrämjande och stärkande effekter på både kropp och själ. Vår filosofi är att alla kan yoga, men att vi har olika förutsättningar och mål. Det är aldrig för sent att sätta upp nya mål i livet och förverkliga sina drömmar.

Vi erbjuder yogaklasser till alla, likväl nybörjare som mer erfaren yogautövare kan hitta en klass som passar på schemat. Vid varje yogaklass ges du möjlighet att för en stund vara här och nu.

Det är viktigt att man vid varje yogaklass lyssnar på sin egna kropp och anpassar hur långt man går i olika övningar efter dagsform och de personliga förutsättningarna.

Att tänka på inför din yoga

- Yoga utövas barfota i rena och bekväma kläder på en yogamatta. Om du inte äger en egen yogamatta finns det mattor att låna hos oss.

- Traditionellt duschar man innan yogaträningen och väntar sedan en stund med att duscha efter träning eftersom kroppens egen svett sägs ha mjukgörande effekt på huden och därför inte ska sköljas bort direkt. Vi tillhandahåller en dusch på Namayoga för de som ändå vill fräscha upp sig efter träningen.

- Var varsam med kroppen vid olika tillstånd, till exempel vid graviditet och fysisk skada.

It’s Yoga Practice, Not Yoga Perfect