12509264-R94nK

Om oss

Vår önskan är att dela med oss av våra erfarenheter och kunskaper inom yoga och ayurveda, och göra människor lyckligare, friskare och starkare. 

Björn

Björn är utbildad inom Viryayoga. Han har fortbildat sig inom ISHTA-yoga i bland annat Yinyoga, Restorative Yoga och Yoga Nidra. Björn är registrerad yogalärare inom Yoga Alliance (RYT-200) sedan 2013.

Evelina

Evelina är utbildad i basmedicin, hälsorådgivare inom ayurveda samt i ayurvediska behandlingar och massage. Evelina har också studerat ISHTA-yoga (200 h) och är diplomerad yogalärare.

Andreas

Andreas är certifierad lärare i Hatha yoga. Klasserna inspireras av traditionell indisk yoga med fokus på närvaro och kroppsmedvetenhet. Vi övar styrka, balans och flexibilitet för både kropp och sinne samt tekniker för medveten andning och avslappning

Annica

Annica är utbildad inom Globalyoga som är en utvecklande personlig yogaform där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner. Globalyoga blandar tekniker från öst och väst.  Med dessa tekniker byggs en klass med precision och flöde. 

Anna

Anna är certifierad Ashtanga-Vinyasa flow-instruktör utbildad i Indien. Hon håller vinyasa flow-klasser där andetag och rörelse går hand i hand och hon kan också leda den fysiskt utmanande Ashtanga-yogan. Sund teknik och kroppskontroll är sådant Anna brinner lite extra för.

Håkan

Håkan är utbildad inom kundaliniyoga och våran egen Gongmaster. Håkan håller i ljudresor och gongavslappningar på Namayoga.