12509264-R94nK

Om oss

Vår önskan är att dela med oss av våra erfarenheter och kunskaper inom yoga och ayurveda, och göra människor lyckligare, friskare och starkare. 

Björn

Björn är utbildad inom Viryayoga. Han har fortbildat sig inom ISHTA-yoga i bland annat Yinyoga, Restorative Yoga och Yoga Nidra. Björn är registrerad yogalärare inom Yoga Alliance (RYT-200) sedan 2013.

Evelina

Evelina är utbildad i basmedicin, hälsorådgivare inom ayurveda samt i ayurvediska behandlingar och massage. Evelina har också studerat ISHTA-yoga (200 h) och är diplomerad yogalärare.

Anna

Anna är certifierad Ashtanga-Vinyasa flow-instruktör utbildad i Indien. Hon håller vinyasa flow-klasser där andetag och rörelse går hand i hand och hon kan också leda den fysiskt utmanande Ashtanga-yogan. Sund teknik och kroppskontroll är sådant Anna brinner lite extra för.

Julia

Julia är certifierad Sama Yoga lärare och är utbildad på Bali och i Sverige. Hon har också utbildning i womb yoga och håller ibland cirklar och retreats speciellt för kvinnor. Klasserna hon håller är en mjuk, intuitiv version av hatha yoga men också inspirerade av qi gong bland annat. Fokus är på acceptans och kärlek till dig själv. Julia har också studerat mycket Vedanta (yogans filosofi) och det är något hon brinner extra för.