12509264-R94nK

Om oss

Vår önskan är att dela med oss av våra erfarenheter och kunskaper inom yoga och ayurveda, och göra människor lyckligare, friskare och starkare. 

Björn

Björn är utbildad inom Viryayoga. Han har fortbildat sig inom ISHTA-yoga i bland annat Yinyoga, Restorative Yoga och Yoga Nidra. Björn är registrerad yogalärare inom Yoga Alliance (RYT-200) sedan 2013.

Evelina

Evelina är utbildad i basmedicin, hälsorådgivare inom ayurveda samt i ayurvediska behandlingar och massage. Evelina har också studerat ISHTA-yoga (200 h) och är diplomerad yogalärare.

Om Anna

Anna är certifierad Ashtanga-Vinyasa flow-instruktör utbildad i Indien. Hon håller vinyasa flow-klasser där andetag och rörelse går hand i hand och hon kan också leda den fysiskt utmanande Ashtanga-yogan. Sund teknik och kroppskontroll är sådant Anna brinner lite extra för.

Om Håkan

Håkan Lagesson är en erfaren Kundaliniyogalärare och Gongyogalärare som bor och undervisar på Öland, han håller gongavslappningar runt om i Sverige och har undervisat på många festivaler de senaste åren.

Om Maria

Maria håller Ashtangaklasser på Namayoga. Yoga är för mig ett sätt att komma i kontakt med mig själv, ett verktyg till att få ett lugnt och närvarande sinne och en stark kropp som kan ta mig genom livet. Jag tycker om helheten och glädjen som yogan ger. Jag började yoga 2007 och har sedan dess utövat flera yogaformer, framför allt Ashtanga.
Genom min kunskap och glädje till yogan vill jag inspirera och motivera andra till att utvecklas och må bra. Jag är övertygad om att yoga är för alla och kan anpassas till alla nivåer och förutsättningar.

Om Annica

Annica är utbildad inom Globalyoga som är en utvecklande personlig yogaform där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner. Globalyoga blandar tekniker från öst och väst.  Med dessa tekniker byggs en klass med precision och flöde.