12509264-R94nK

Ayurveda, yoga och massage

Välkommen till Namayoga i Kalmar

Vi erbjuder yoga i olika former, ayurvedisk hälsorådgivning samt ayurvediska behandlingar och massage.

Namasté

Höstschema 2020 (från och med den 31 augusti)

Klicka i schemat för att komma till vår bokningssida!

Aktuellt

Samayoga med Julia

Samayoga på Namayoga! Från och med den 29 september kan du boka Samayoga på Namayoga igen! Samayoga  är en mjuk form av hathayoga, intuitivt guidad med värme och omtanke, som passar de flesta kroppar. Klasserna har sin bas i att flöda genom fysiska yogapositioner kopplat till andning samt ibland kortare meditationer och mantran. Samayoga kan bjuda på  en möjlighet att landa in i nuet med acceptans för livet och dig själv här och nu. Boka här!

Ulrica Norberg - Mantras och Mudras, 18 oktober

Hur kan vi mobilisera kraft när vi bäst behöver men har minst utrymme och känner oss orkeslösa och svaga? Hur kan vi få hjälp att överkomma hinder vi skapar åt oss själva eller när livet blåser i motvind? Vad kan vi ta till för att mobilisera mer energi inför utmanande prestationer, när vi behöver ta oss igenom motstånd eller bara uppgradera vår potential? Hur kan vi transformera vår levande från att överleva till att uppleva till att leva livet mer till fullo?
 
Välkommen till en dag där du får svar på dessa frågor och testa på flertalet tekniker som ämnar hjälpa att styrketräna våra fysiska, mentala och sinnliga muskler till nya höjder. Ulrica Norberg är en av Skandinaviens främsta i detta ämne och kommer under denna dag fördjupa praktiken bakom mudras och mantras. Tillsammans utgör det kraftfulla verktyg för att slipa upp din potential som individ. Mantra är mentala fokuserings och affirmationsövningar som tränar upp koncentration och intentions skapande medan mudras är finmotoriska övningar som stärker det centrala nervsystemet och i synnerhet den motoriska/sensoriska gränssträngen vilket gör det lättare att uppfatta detaljer, lugna ner stressade tankar och hantera störande känslor.
 
Föreläsning blandas med dialog och fysiska yogaklasser, andningsträning och meditation.

Boka här! Fullbokad!
Boka in dig på reservlistan här!

Spela gong – Introduktionskurs, 25 oktober

Gongen är ett fantastiskt instrument som bidrar till transformation genom kraftfulla vibrationer och toner som hjälper oss att slappna av och läkas på djupet.
​Kursen riktar sig till dig som är nyfiken och vill lära dig grunderna i att spela gong, kanske för att spela privat, eller som yogalärare att använda under ditt yogapass/avslappning. Eller för att möjligheten finns att njut av att själv spela gong och vara med vibrationerna en halvdag.
​På kursen kommer vi att prata om gongens historia, dess uppbyggnad och hur vi kan använda den för att få olika helande effekter. Vi lära oss en del grundslag för att du på egen hand efter kursen ska kunna spela på gongen.
Detta är en introduktionskurs. För diplomering & fortsättningskurser krävs 2 -dagars utbildningen.
​Du kommer att få möjlighet att i små grupper om max 3 personer få prova på olika gongar. Vi avslutar dagen med en gongavslappning.
​​Håkan Lagesson har spelat gong sedan 2011, medverkat på flertal festivale nationellt, spelat gong och vibrationsinstrument internationellt, samt utbildat och diplomerat flera inom gongens helande konst. Läs mer om Håkan på hemsidan, om oss.
Hjärtligt välkommen!

Pris: 1250 kr

Boka din plats genom att klicka på BOKA i kalender på lunas hemsida, här, och swisha din betalning med namn till nummer: (kommer inom kort, du som bokar innan kommer att få ett mejl med swishnummer).
För kontakt ring till Håkan 070- 799 63 70 eller maila oss på info@lunasoulandsound.com
Avbokningsregler: Avbokning kan ske fram till 2 veckor innan kurs för att få ersättning tillbaka, därefter är din bokning är bindande. Med undantag vid sjukdom tex pga covid-19, då avbokning kan göras fram till 1 dag innan kurs.

Vårt nyhetsbrev!

Om du vill ha vårt nyhetsbrev, fyll i din e-mail nedan!

Kalender

Instagram

Följ oss på instagram #namayogakalmar